C/O Home

Gör som du vill då.

Vi litar på att du som kund vet vad du vill ha. Hos oss är du din egen designer helt enkelt genom att beskriva hur den perfekta soffan ser ut för just dig. Vi är verktyget du behöver för att genomföra din idé, och vi bidrar gärna med både kunskap och inspiration längs vägen.

Har du ett rum med sneda väggar som ställer krav på storlek eller form? Inga problem.

Drömmer du om en klassisk designad Howardsoffa men med svarvade ben, högre armstöd, lägre rygg och extra djup, i exakt samma färg som din hund? Vi löser det.

Du kan också inspireras av eller välja någon av våra egna lösningar som våra kunniga inredare har gjort. Med all den erfarenhet vi har, så vore det ju konstigt om vi inte hade några egna favoriter, och de utgör vår egen ständigt föränderliga kollektion. Vi är lite stolta över det faktum att många kunder hittar exakt vad de söker redan där.

Men vår affärsidé är att tillverka möbler exakt som våra kunder vill ha dem, oavsett om det är en detaljrik soffa till en privatperson eller en komplett inredning till någon av våra företagskunder för offentliga miljöer.

Skräddarsytt till en bred kundgrupp

C/O Home grundades 2007 och konceptet med skräddarsydda möbler till en bredare kundgrupp var då helt ny. Än idag är vi tämligen ensamma om att erbjuda individuellt beställda och handgjorda kvalitetsmöbler till ett rimligt pris.

Detta är möjligt tack vare att vi driver en egen möbelfabrik i Slovakien. Området runt Tatradalen är ett centrum för möbeltillverkning, med både naturmaterial, kunskap och tradition runt knuten. Så pass att stadens vapensköld pryds av tre träd och två hammare! 

Varje möbel är unik, precis som varje kund.

En kunskap som måste ärvas

Här har de snickrat på sitt hantverkskunnande i många generationer. Man betraktar varje träd som potentiellt virke och här kommer skolbarnen hem med fullt möblerade dockhus från träslöjden… Våra designers har förmånen att arbeta med konstruktörer och snickare som besitter en kunskap som man knappt kan skaffa sig under en livstid, den måste ärvas.

I vår fabrik tas varje beställning emot av en projektledare som tillsammans med konstruktören och tillskäraren går igenom alla detaljer. Sedan tillverkas hela möbeln för hand, det finns inte ett löpande band i hela fabriken. Resultatet är av allra högsta kvalitet och varje möbel är unik, precis som varje kund och beställning.